O nama

U klubu trudnica "Beba Eva" brinemo o sigurnom, prirodnom i bezbolnom porodu. Pratimo mame prije, tijekom i nakon poroda. Uvijek smo dostupni (0/24h), radnim danom, vikendom i praznicima. Sve naše bebe su zdrave i uspješno dojene s našom pomoći. Drago nam je što vas možemo dočekati!

Naša misija

Naučiti Vas kako brinuti o sebi, svom tijelu i duhu tijekom vaše trudnoće. Pomažemo vam njegovati svoje novo blago, od njegovog razvoja do rođenja. Istovremeno, pomažemo vašoj obitelji da shvate koliko dolazak djeteta znači za sve sudionike u ovom novom poglavlju vašeg života.

O klubu trudnica "Beba Eva"

Klub trudnica Beba Eva iz Hrvatske je uključen u projekte i kampanje koji se fokusiraju na pružanje podrške trudnicama i novorođenčadi. 2004. godine su proveli kampanju “Otac pri porodu” i započeli emitiranje 60 TV emisija “U ime života”. 2007. godine su započeli projekt “Velika škola dojenja” u odgovor na niske stope dojenja u Hrvatskoj. Osnovali su inicijativu “Dan trudnica” za podizanje svijesti o potrebi brige za trudnice. Tijekom trideset godina, patronažna sestra je posjetila mnoštvo domova i spasila živote majki i novorođenčadi svojim medicinskim savjetima.